Video: vaata, mis imelik asi pani Märt Avandi vannist põgenema!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pardiralli toimub 13. juunil kell 12:00 Kadrioru pargis.
Pardiralli toimub 13. juunil kell 12:00 Kadrioru pargis. Foto: EVLVL

Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) korraldatav pardiralli sai endale uue ja humoorika teleklipi, kus saab saab näha vannis mõnulevat Märt Avandit.

Pardiralli toimub 13. juunil kell 12:00 Kadrioru pargis. 

Sissepääs on tasuta.

Pardirallil osalemine on lihtsamast lihtsam. Enne võistlust saab iga inimene, pere, sõpruskond või ka ettevõte endale sobiva annetuse eest hakata ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks. Annetuse miinimumsummaks on 5 EUR. Annetusi võib teha mitmeid ja toetada seega võistlustules mitut parti. Kõik sponsori leidnud pardid lastakse korraga Kadrioru pargi kanalis vette, kus nad läbivad määratud distantsi. Esimesena finišisse jõudnud vannipart toob oma toetajale peaauhinna – Naantali SPA ja Muumimaa (Turu, Soome) külastuse neljale koos majutuse ja transpordiga. Lisaks jagatakse osalejate vahel veel toredaid üllatuskingitusi.

Vanniparte toetajatele ära ei jagata, nendega korraldatakse ka tulevikus lahedaid üritusi. Annetustega toetatakse Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu (EVLVL) tugikeskuse teenuste jätkamist ning aidatakse koguda raha laste jälgimismonitoride soetamiseks SA Tartu Ülikooli Kliinikumi haiglapalatitesse.

Foto: Tairo Lutter
2014. aastal osales pardirallil pea 7000 parti 
2014. aastal osales pardirallil pea 7000 parti Foto: Tairo Lutter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles