Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar Sveta pani kogu Tantsuparadiisi endaga kaasa laulma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel 1. mail toimus klubis Hollywood linna populaarseim üritustesari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай), kus esines seekord Venemaa 90-ndate legendaarne lauljatar - SVETA Moskvast, kelle kontsert oli täis positiivset energiat, mis pani kogu ööklubi saali tund aega järjest endaga kaasa laulma!

Sveta populaarsus on täiesti arusaadav ja ette aimatav kõigile, sest iga tema lüüriline lugu on immutatud tõeliste tunnetega, mis on enamustele väga lähedane. Tema lugudes on kogu aeg aktuaalsed teemad, sest armastus on laulja sõnade järgi tunne, mis elab igavesti inimeste südames ning teisiti ei saagi see olla - armastus on surematu!

Foto: Maksim Toome

Teine populaarsuse põhjus on tema pehme, hämmastav hääl, mis ilusti sobib kokku tema laulude lüürikaga. Kolmandaks komponendiks on aga väga ilmne element- Sveta lugudes on muusika ise väga kõrge tasemega, sest aranžeeringud tehakse kõige moodsamate ja tuntumate DJ-de poolt! Külalisi ootas ees kõik tema kuulsaimad laulud ning nende uued töötlused ja samuti ka täiesti uued lood! Laulja tantsutrupp oli aga tõeline meisterklass omaette, lisades esinemisele tõeliselt suure koguse lisaenergiat!

Erilist sära tekitasid veel ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Bell ja DJ Peterson

Foto: Maksim Toome

Järgmine Tantsuparadiis toimub reedesel päeval 5.juunil klubis Hollywood, kui sõidab külla paljude poolt juba ammu oodatud hetkel Venemaa üks kõige populaarsemaid tantsumuusika ansambleid ARTIK & ASTI Moskvast!

Müügis ainult 1000 piletit ja saadaval neid piiratud koguses 30% soodustusega kuni 1.juunini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis.

Rohkem infot ametlikult kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles