Foxi uus müsteeriumseriaal «Wayward Pines» esilinastub korraga 125 riigis

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matt Dillon ja Juliette Lewis
Matt Dillon ja Juliette Lewis Foto: FOX International Channels Estonia

USA kirjaniku Blake Crouchi samanimelisel menutriloogial põhinev psühholoogiline põnevik «Wayward Pines» jõuab 14. mail eetrisse 125 riigis, mis on suurim sarja esilinastus teleajaloos.

Eestis saab sarja esimest episoodi vaadata 14. mail kell 22.00 Foxi kanalil.

Uus kümneosaline sari viib televaataja Idaho kummituslikku väikelinna Wayward Pinesi. 

Sarja peaosaline on föderaalteenistuse agent Ethan Burke (Matt Dillon), kes läheb otsima kahte Wayward Pines´is saladuslikult kaduma läinud agenti. Ethan avastab, et hoolimata linna pealtnäha sõbralikust ilmest toimub seal palju kahtlast – linnapiiri tagant ei imbu sisse ühtegi uudist, väljaspool linna viibivate inimestega ei ole võimalik kontakti saada ning tundub, et linnaelanikud ei luba Ethanil lahkuda. Peagi mõistab ta, et ei pruugi sellest linnast enam kunagi elusana pääseda.

Sarjas osatäitjad on Oscari-nominent Matt Dillon («Wild Things» «Crash», «There’s Something About Mary»), Emmy võitja Melisa Leo («Oblivion», «Fighter»), Emmy nominent Juliette Lewis («Cape Fear», «Natural Born Killers»), Oscari-nominent Terrence Howard («Iron Man», «Crash») jpt.

Sarja produtsent on M. Night Shymalan, kes on töötanud selliste kassahittide nagu «Viimane õhutaltsutaja» (The Last Airbender),  «Märgid» (Signs) ja «Küla» (The Village) juures. Sarja kaasprodutsendid on ka Donald De Line, Chad Hodge ja Ashwin Rajan.

Kriitikute arvates saab uut sarja võrrelda 1990. aastate kultussarjaga «Twin Peaks».

Sarja esimene osa on Foxi kanalil eetris 14. mail kell 22.00 FOX kanalil ning järgmised osad neljapäeviti samal ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles