Seksikas video: Xplosioni tüdrukud valmistuvad võitlusspordiürituseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Xplosioni tüdrukud valmistuvad 9. maiks
Xplosioni tüdrukud valmistuvad 9. maiks Foto: Kaader videost

9. mail Tondiraba jäähallis toimuva Xplosion Fight Series võitlusspordiüritusel Tondiraba Jäähallis saab lisaks kõrgetasemeliste K-1, MMA ja profipoksi matšidele näha ka ülikauneid ringi- ja tantsutüdrukuid ning õhtujuhi ametis Mart Sanderit. 

Õhtu peamatšis astuvad ringi Maxim Vorovski ja poolakas Dawid Kasperski. Lisaks on õhtu tõmbenumbriteks veel Mirkko Moisari noorem vend Markko Moisar, kes astub vastu tugevale belglasele Yassine Youtachim, Edvin-Erik Kibus võttis vastu inglasest maailmameistri Luke Whelani väljakutse rematchiks ning üllatusena astub võistlustulle ka vigastusest paranenud Rain Kärknen. 
 
Profipoksi matši kehakaalus kuni 72 kg peab maha tõusev täht Pavel Semjonov (Eestist) ning MMA stiilis matšis saab näha kindlasti Eesti vaieldamatult parimat Alik Tseikot, kelle vastaseks tugev prantslane Esteban Mendoza. 
 
Vastased meie staaridele saabuvad juhtivatest Ida- ja Lääne Euroopa klubidest nagu Mike’s Gym, Chinuk Gym, Golden Glory, Double KK Gym ning mujalt.
 
Lisainfo kodulehel.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles