Jaak Madison: Postimees mängib keskkriminaalpolitseid - palju edu neile!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Madison
Jaak Madison Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilne ning ka hooaja viimane Tudeng TV saade «Fookus» võttis luubi alla problemaatilised võimukandjad, kes töötavad Riigikogus ja Valitsuses. Kuna pole kena rääkida inimestest tagaselja, andmata neile võimalust kommentaariks, otsustas «Fookuse» toimetus mõnele antikangelasele helistada.

Uurides uuelt Riigikogu liikmelt Jaak Madisonilt, kuidas on süüdistustega ahistamises, vastas mees, et ahistamist pole aset leidnud ja seal ei saagi süüdistust esitada. Madisoni meelest tegeleb Postimees keskkriminaalpolitsei mängimisega ning oma tahtel uurimisega. Millised olid aga Kristen Michali, Priit Toobali ja Lauri Laasi kommentaarid oma tegudele? Vaata videot! 

Stuudios arutlesid samal teemal parlamendi liige Indrek Tarand, Riigikogu liige Jevgeni Ossinovski, suhtekorraldaja Janek Mäggi ning EBS-i Eetikakeskuse juhataja Mari Kooskora.

«Fookus» on veebitelevisiooni Tudeng TV arutelusaade, kus vaatajatel on ühiskonna tegelastele võimalik oma argumente esitada. Läbi kollektiivse dialoogi jõutakse probleemsete teemade tuumani ja võimalike lahendusteni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles