Prints William ja hertsoginna Catherine avaldasid tütre nime

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints William ja hertsoginna Catherine astusid tütrega avalikkuse ette
Prints William ja hertsoginna Catherine astusid tütrega avalikkuse ette Foto: SCANPIX

Kensingtoni palee teatas, et Briti prints Williami ja Cambridge'i hertsoginna Catherine'i tütar sai nimeks Charlotte Elizabeth Diana.

Catherine lahkus beebiga haiglast vaid kümme tundi pärast sünnitust ning suundus koju Kensingtoni paleesse.

Perekond veetis terve pühapäevase päeva Kensingtoni palees, kus käisid last vaatamas nii Middletonid kui prints Charles ja hertsoginna Camilla.

Tüdruku nimi avaldati esmaspäeval. Koos tiitliga on tema nimeks Tema kuninglik kõrgus, Cambridge'i printsess Charlotte.

Inglismaa kuningliku perekonna ajaloos on olnud mitmeid märkimisväärseid Charlotte'isid, kirjutab People. Kuulsaim neist on ilmselt Walesi printsess Charlotte, kuningas George IV armastatud tütar. Temast oleks saanud Suurbritannia kuninganna, kuid ta suri sünnitusel 1817. aastal. Teised kuninglikud Charlotte'id on kuninganna Charlotte, kuningas George III abikaasa ja nende vanim tütar, printsess Charlotte.

Elizabeth valiti Williami vanaema, kuninganna Elizabeth II auks. Ka Williami vanavanaema kandis sama nime. Elizabeth on ka Kate'i ja tema ema Carole Middletoni keskmine nimi.

Pisiprintsess sai nime ka Williami varalahkunud ema, printsess Diana auks. Mälestus Dianast tähendab paarile palju. Mäletatavasti kinkis William abieluettepanekut tehes Kate'ile sõrmuse, mis kuulus Dianale.

William ja Kate, kes tähistasid kolmapäeval neljandat pulma-aastapäeva, elavad Kensingtoni palees, kus William üles kasvas. Üks Diana lähedasi sõbrannasid, Julia Samuel, on prints George'i ristiema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles