Tanel Padar: kallid naised, hoidke oma mehi aasta otsa, siis nemad hoiavad emadepäeval teid

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti suurim siseraadio operaatorfirma Artist Siseraadiod OÜ on kutsunud emadepäeva nädalal kaubanduskohtade taustmuusikat valima tuntud laulja ning muusiku Tanel Padari, kelle koostatud lugudevalikut saab kuulata ligi neljasajas ostukohas üle Eesti. Elu24 uuris Tanel Padarilt, millised lood talle naistele mõeldes seostuvad.

«Taneli lemmiklugusid saab taustmuusikana kuulata  4.-10.maini nii kaubanduskeskuste, suurte toidukaupluste kui ka ehitusmarketite siseraadiotes. Lauludevalik on poekettide lõikes erinev, kuid kõikjal emadepäevaeelsele ajale kohaselt pisut romantilisem kui tavaliselt,» ütles Artist Siseraadiod OÜ muusikajuht Dali Kask.

Foto: Martin Ilustrumm

Omaenda lauldud lugudest valis Padar kaupluste siseraadiote emadepäeva nädala playlisti 2001.aastal ilmunud debüütalbumi nimiloo «Woman knows». See laul, nii nagu kogu plaatki olid pühendatud Taneli vanaemale Rutile. Tänaseks pisut üle kolme aasta tagasi siitilmast lahkunud vanaema nimetab Padar jätkuvalt üheks olulisemaks inimeseks oma elus ja mälestust temast kalliks ning südantsoojendavaks.

Lisaks mängivad kauplustes lood Taneli lemmikartistidelt nagu näiteks Eric Clapton, B.B.King, Lenny Kravitz, Rolling Stones, R.E.M, Jimi Hendrix.

Vaata videost, mida soovib Tanel Padar kõigile naistele ja emadele emadepäevaks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles