Galerii: Hotellis Kolm Õde avas uksed konjaki- ja sigarisalong KONYAK

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 29. aprillil avas Tallinna ajalooline hotell Kolm Õde eksklusiivse vastuvõtuga uue konjaki- ja sigarisalongi KONYAK.

Foto: Erlend Štaub

Hotelli Kolm Õde müügidirektori Sergei Drobjatski sõnul on KONYAK väärikas ajaveetmiskoht, kuhu saab tulla aega maha võtma ja nautima head jooki ning kvaliteetset sigarit.

„Salongi valikus on üle 60 erineva konjaki, 320 veini ja 12 hoolikalt valitud sigarisorti igale maitsele. KONYAK pakub oma klientidele ka klassikalisi kokteile, mis sobivad suurepäraselt sigarimaitsega,“ ütles Drobjatski.

Foto: Erlend Štaub

Sigarisalongi interjööri kujundas hotelli Kolm Õde kauaaegne koostööpartner, Moskva disainer Julia Suhhareva. KONYAKi sigarivaliku eest hoolitses ekspert Natalja Sokolova (Sigari Maja OÜ).

Foto: Erlend Štaub

Aastal 2003 renoveeriti ning ühendati kolm Tallinna silmapaistvat, 1362. aastal ehitatud kaupmehemaja hotelliks Kolm Õde.

Paiknedes 16. sajandist pärit Tallinna müüride vahel muinasjutulises vanalinnas, võimaldab Kolm Õde uudistada vana hansalinna seinapragusid, tegemata järeleandmisi stiili, mugavuse ja luksuse arvelt.

Hotelli ajakohane sisekujundus pakub tänapäevaseid mugavusi koos tagasipõikega keskaegsesse ajalukku. Kolm Õde on ainuke hotell Eestis, mis kuulub prestiižsesse Relais & Chateaux gruppi.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles