Prints William ja hertsoginna Catherine astusid tütrega avalikkuse ette

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Briti prints William ja Cambridge'i hertsoginna Catherine said teise lapse 2. mai hommikul kell 8.34 kohaliku aja järgi. Õnnelikud lapsevanemad astusid koos tütrega haiglast välja sama päeva õhtul.

Kui kahe aasta eest poja George'iga St Mary haigla uksele astunud Catherine kandis helesinist täpilist kleiti, siis seekord tuli ta avalikkuse ette kollasemustrilises kleidis.

Kuninglik paar tänas haiglatöötajaid suurepärase hoole eest. Nad avaldasid ka tänu kõigile heasoovijatele, kes on beebi sünnile kaasa elanud.

Foto: twitter

Prints Williami ja hertoginna Catherine teine laps sündis 2. mai hommikul kell 8.34 St Mary haiglas. Beebi kaalus sündides 3713 grammi. Õhtul kella kuue ajal lahkus William sünnitusmajast ja naasis paarikümne minuti pärast koos prints George'iga.

Cambridge'i printsess taastas kuninglikus hierarhias soolise tasakaalu, kuna otseses troonipärimisjärjekorras on tüdrukuid viimasel ajal nappinud. Nii kõrgel troonipärimisjärjekorras pole tüdrukut sündinud 65 aastat - viimati oli selleks 1950. aastal sündinud printsess Anne, kes oli sündides järjekorras kolmas. 

Vastsündinu ametlikuks tiitliks on Tema kuninglik kõrgus, Cambridge'i printsess.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Cambridge'i prints George sündis 2013. aasta 22. juulil, kellega tuldi haiglast välja päev hiljem
Cambridge'i prints George sündis 2013. aasta 22. juulil, kellega tuldi haiglast välja päev hiljem Foto: SCANPIX

Vaata Reutersi videot:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles