Urve Palo: annaks Jumal, et ei komista

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urve Palo ja Aleksander Makarov
Urve Palo ja Aleksander Makarov Foto: Jelena Rudi

Poliitik, endine rahvastikuminister ja nüüdne Viimsi abivallavanem kaalus enne saate «Tantsud tähtedega» lepingu alla kirjutamist hoolikalt poolt- ja vastuargumente.


«Poolt on kindlasti see, et tegemist on heategevussaatega,» lausus Palo. «Tõesti, see oli kõige tugevam argument. Aga vastu… minu jaoks see, et kuidas ma jõuan?! Mul on juba praegugi päevad väga tihedad, kuhu ma selle tantsu küll panen? Aga siis ma mõtlesin, et see on ju vaid mõned kuud, ma ju suudan ennast kokku võtta. Ja mind hakkas huvitama, kas ma ikka suudan…»

«Ma kardan, et juhtub mingi õnnetus - komistan või kukun,» rääkis Palo oma hirmudest seoses pingelise tantsusügise ja otsesaadetega. «Loodame, et seda me ei näe,» pistis vahele tema tantsupartner ja –treener Aleksander Makarov. Urve ja Aleksander kandsid staaride tutvustusel imeliselt kokkusobivaid puna-musti kostüüme. «Ma annan endale aru, et ma ei ole filigraanne – kaugel sellest – aga loodan, et oleks õnne ja annaks Jumal, et mingit komistamist ja sellist asja ei ole.»

Viimsi vallas, kus Palo abivallavanemana teenib, on Rakvere linna jagu elanikke, 16 500. Urve ei looda, et nad kõik tantsusaadet vaatavad ja talle pöialt hoiavad, kuid loodetavasti suur osa seda siiski teeb. Ta teadvustab, et enne valimisi end sügise ühes vaadatavamas saates eksponeerides saab poliitik tähelepanu.

«Üks mu tuttav ütles, et näe, kuuest europarlamendi liikmest kolm on käinud tantsusaates,» nentis Urve Palo. Ise ta näeb saates osalemise põhilise motiivina siiski võimalust heategevuseks ja enese arendamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles