Galerii: Embassy of Fashioni moeetendus Kultuurikatlas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 30. aprillil toimus Tallinnas Kultuurikatla Embassy of Fashioni disainerite moeetendus „Aurora Borealis“. juhatas sisse eksklusiivne Colonna VIP-eelpidu, mille külalised said esimesena osa Eesti tippmoeloojate uutest autorikollektsioonidest.

Foto: Tiit Mõtus

Moeshow juhatas sisse eksklusiivne Colonna VIP-eelpidu, mille külalised said esimesena osa Eesti tippmoeloojate uutest autorikollektsioonidest.

Foto: Tiit Mõtus

Glamuurne Cplonna backstage party andis võimaluse heita pilk moekunstnike Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmanni ja Riina Põldroosi ning ehtekunstnik Tanel Veenre värskele loomingule, mille üle 100 käsitööna valminud pidulikku komplekti tulid pärast esitlusele virmalistest inspireeritud vaatemängus „Aurora Borealis“.

Foto: Tiit Mõtus

Kutsutute hulka kuulusid Embassy of Fashioni moemaja kliendid ja teised VIP-külalised.

Etenduse peasponsori Colonna Kinnisvara juhatuse liikme Roberto de Silvestri sõnul on tal heameel panustada niivõrd suurejoonelise moesündmuse õnnestumisse. “Eesti tippdisainerite anne ja pühendumus on seda väärt, et jätkame moekunsti toetamist ka edaspidi,“ lisas Roberto.

Foto: Tiit Mõtus

Moedisainer Aldo Järvsoo tunnustas oma kõnes Colonna Kinnisvara toetuse eest. “Ilma sellise sponsorluseta poleks nii suure moeetenduste korraldamine üldse võimalik” ütles Järvsoo.

Foto: Tiit Mõtus

Colonna backstage-peo meeleolu tekitas võluv DJ Inga Vatsk. Külalisi kostitati Mummi šampanja, Absoluti kokteilide ja maasikatega.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles