Galerii: Pöörane Babulja Deja Vu`s!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 25.04. kutsus Lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos Babulja peoga  rõõmsalt vastalanud kevadele vastu astuda! Deja Vu'st sai selleks ööks tõeline lilleaeg, kus sai nautida kevadiselt värsket lavashowd ning kohapeal tervitasid kõiki säravad Babulja tütrekesed, kel silmad säramas, kui päiksekiired.

Foto: Malsim Toome

Lounge Deja Vu Vanaema ootas taaskord kõiki külla, ent seekord oli Babulja pidu tõeline kevadekuulutaja!

Saabus Aeg, mil nurka visata enda rõsked talvemantlid ning põhjus, et selga panna kevadiselt kaunid kleidid ja värvilised aksessuaarid, sest Lounge Deja Vu's ootas kõiki Kevad!

Babulja tõi kõigini glamuurse kevadpeo, mis vahetas kõigi sisemise karguse kuumuse vastu ning särav lavashow süstis päikest ning energiat kõikide põue!

Foto: Malsim Toome

Kaunid Babulja Tütrekesed võtsid külalisi sel õhtul vastu juba uksel, et kõiki kevadesse tervitada ning kõigi meeli vastupandamatu iluga ergutada!

Kohapeal ootasid kõiki maitsvad kokteilid, mis viisid rahva tõelisesse kevadisse muinasjuttu. Selline meeleolukas pidu kestis varaste hommikutundideni ning rahva meeleolu püsis maitsvate kokteilide saatel ülev kuni lõpulugudeni välja, mil tantsuplats lõpuks viimased tantsusõbrad lõbusale koduteele saatis.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles