Video: maailma kunagiselt kõige paksemalt inimeselt eemaldatakse 45 kilogrammi nahka

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Mason
Paul Mason Foto: Youtube

Ühendkuningriigist Ipswichist pärit Paul Mason oli kunagi maailma kõige paksem inimene, kaaludes 445 kilogrammi, kuid nüüdseks on ta kehakaalus kaotanud 285 kilogrammi.

54-aastane Mason kaalub nüüd 160 kilogrammi, kuid kaalukaotus tõi kaasa selles, et tal tekkis palju üleliigset välja veninud nahka, kirjutab news.com.au.

Praegu USAs elav inglane on kogunud heategevuslikus korras raha, et minna nahaeemaldusoperatsioonile. Arstide sõnul on vaja eemaldada 45 kilogrammi nahka.

Kõige enam võetakse liignahka ära kõhult, kätelt ja jalgadelt.

Masoni kihlatu Rebecca Mountain teatas oma rahakogumisleheküljel youcaring.com, et ta kallim on juba käinud mitme arsti juures, kes on pärast tema kontrolli andnud loa operatsioonile minna.

«Esimene operatsioon peaks toimuma järgmise aasta jaanuaris ning selleks ajaks on vaja vajalik summa kokku saada. Seda peaks olema nii palju, et jätkub ka järelravi jaoks,» teatas naine.

Mason on asunud enne operatsiooni ülakeha treenima, kuna ta ei soovi artriidi teket.

«Röntgenpildid näitasid, et tal on suur oht artriidi tekkeks. Jalaliigestes on juba näha esimesi märke selle kohta. Ta peab ootama ära arstide otsuse,  enne kui hakkab jalgu treenima,» lisas Mountain.

Masonil on vaja 15 000 dollarit ning praeguse seisuga on olemas 6235 dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles