Video! Hanna-Liina Võsa võttis koera, et lasteks valmistuda?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu». Hanna-Liina Võsa
«Laula mu laulu». Hanna-Liina Võsa Foto: Erlend Štaub

Täna õhtul kell 21:30 on menusaate «Laula mu laulu» järelsaates «Kuula mu laulu» külas Hanna-Liina Võsa parimad sõbrad. Saatejuht Liina Randpere külalisteks on Hanna-Liina vend Timmo Võõsa, sõbranna Hanna-Liisa Nahkur ja lavapartner René Soom

Täna esitatakse “Laula mu laulu” saates tuntud muusikalide laule, mis on varasemalt läbi Hanna-Liina Võsa publikuni jõudnud ja keeratakse need täiesti uude võtmesse. Järelsaate stuudios on Hanna-Liinast endast rääkimas vend Timmo Võõsa, sõbranna Hanna-Liisa Nahkur ja lavapartner René Soom.

Foto: Kaido Sinimaa

Mis on päikeselise Hanna-Liina tugevamad ja nõrgemad küljed?  Milliseid hulljulgeid tempe armastab ta teha öösiti ja mis juhtub, kui Hanna-Liina otsustab kokkama hakata?

Vabas ja meeleolukas vestlusringis räägivad Hanna-Liina kõige lähedasemad muusikaliprimadonna kohta nii mõndagi uut ja lõbusat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles