«Laula mu laulu» keskmes on täna Hanna-Liina Võsa muusikalihitid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laula mu laulu», Hanna-Liina Võsa saade
«Laula mu laulu», Hanna-Liina Võsa saade Foto: marko mäetsjärv

Täna kell 20:00 jätkub Kanal 2 menusaade «Laula mu laulu», mille seekordne täht on Hanna-Liina Võsa. «Grease», «Minu veetlev leedi» ja «Helisev muusika» on vaid mõned näited paljudest muusikalidest, milles Hanna-Liina on säranud. Nüüd saame teada, kuidas kõlavad need igihaljad hitid Anne, Maarja-Liisi, Jaani, Koidu, Jaanuse ja Pearu esituses.

Saame Hanna-Liina kohta tänases saates nii mõndagi teada. Muuhulgas selgub, et Hanna-Liina üks tervisenippe on jooga. Ta hoolitseb jooga abil nii enda vaimu kui füüsise eest. Hanna-Liina soovib ka kaaslasi jooga abil turgutada ja nii tõmmataksegi lahedad riided selga, et üheskoos painutama hakata. Tuleb välja, et kõige keerulisemaks osutub joogatamine Jaanusele ja Koidule...

Foto: Marko Mäestjärv

«Laula mu laulu» on Kanal 2s neljapäeval kell 20:00.

Kell 21:30 jätkub muusikaõhtu Kanal 11s «Kuula mu lauluga», kus täna on külas Hanna-Liina vend Timmo Võõsa, sõbranna Hanna-Liisa Nahkur ja ooperisolist René Soom.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles