Justin Bieber on Interpoli nimekirjas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber releases a photo on Instagram with the following caption: "Dichotomy". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only ***
Justin Bieber releases a photo on Instagram with the following caption: "Dichotomy". Photo Credit: Instagram *** No USA Distribution *** For Editorial Use Only *** Not to be Published in Books or Photo Books *** Handling Fee Only *** Foto: Instagram/Instagram

Justin Bieber on peaaegu rahvusvaheline kurjategija. Argentiina ametivõinud on laulja suhtes ühendust võtnud Interpoliga.

Bieberi turvamees ründas 2013. aastal Argentiinas üht fotograafi, kuid sellele järgnenud kohtuistungile laulja ei läinud, vahendas TMZ. Selle tõttu otsutasid Argentiina ametivõimud ühendust võtta Interpoliga.

Veel pole staari arreteeritud, aga kes teab, millal Justin rahvusvaheliselt tagaotsitavaks kuulutatakse. Juba praegu ei tohi ta Argentiinasse siseneda.

Hetkel on Bieber Roomas filmi «Zoolander 2» võtetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles