Nudistide linnas lahvatas sõda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaal nudistide linnas Cap d`Agde`is lahvatas sõda
Prantsusmaal nudistide linnas Cap d`Agde`is lahvatas sõda Foto: SCANPIX

Lõuna-Prantsusmaal vastu Hispaania piiri asuvas nudistide linnas Cap d`Agde`is lahvatas sõda.

Euroopa suurim nudistide piirkond on aiaga ümbritsetud ja valvatud Vahemereäärne ala, kirjutab The Telegraph.

Kuid nüüd on tekkinud sõda traditsiooniliste nudistide ja uute sissetungijate vahel, kes harrastavad seal vabalt seksi ja partnerivahetust.

Traditsioonilised nudistid on kurtnud juba mitu aastat, et nende rahulikku keskkonda segavad paarivahetusklubid ja seksihotellid. Nudistid ja nende lapsed on pidanud nägema avalikes kohtades amelemist ja seksi.

Kuid kõige enam ärritavad nudiste seksituristid, kes Cape d`Agde`is riides käivad ja neid pilkavad.

Cap d`Agde`i nudistid otsustasid näidata, et nad seksituristidega ei lepi ning avaldasid sel nädalal kohaliku linnavalitsuse ees meelt.

Nad nõudsid linnapea Gilles d`Ettore`i sekkumist enne kui sissetungijad nende ala täielikult vallutavad.

Ühe meelt avaldanu sõnul ostis ta Cap d`Adge`i suvemaja 34 aastat tagasi, kuna tema ja ta pereliikmed on nudistid ning soovisid loodusega harmoonias elada.

«Tahtsime elada ja olla nii nagu jumal meid loonud on. Kuid nüüd on selline tunne, nagu oleks mingid metsloomad meie koju tunginud,» lisas meelt avaldanu.

Linnapea lubas probleemiga tegeleda ning astus samme, et need kaks gruppi lahus oleks.

Kaks aastat tagasi juhtus Cap d´Adge`is kaks süütamisjuhtumit. Arvatakse, et nende taga olid nudistid, kes ei soovinud seal sissetunginud seksijaid näha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles