Rainer Jancis esitleb 1. mail Von Krahlis uut albumit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rainer Jancis
Rainer Jancis Foto: Erakogu

Rainer Jancise albumi “Greedy Shopping Disaster” esmaesitlus ja live toimub 01. mail Von Krahli baaris.

Sel reedel on võimalik kuulata üle pika aja taas Rainer Jancise autoriloomingut. Esiettekandele tuleb uus album “Greedy Shopping Disaster”. Lisaks Rainer Jancisele (kitarr) astuvad lavalaudadele Mart Avi (vokaal), Hans Kurvits (trummid) ja Siim Avango (bass).

Pärast eelmise aasta Metro Luminali viimast kontserti ja kiitvaid sõnu leidnud raamatu “Valgus tunneli lõpus” esitlust, on Rainer Jancis otsustanud avada sahtlid ning tutvustada heliloomingut, mis siiani päevavalgust pole leidnud. “Greedy Shopping Disasteri” näol on tegemist valitud muusikakatketega, mis oodanud oma aega ning koostöös Mart Aviga leidnud vokaalse lahenduse ja Hans Kurvitsa, Siim Avango kaasamisel lõpliku vormistuse. Hoogne ja mõtestatud muusika peaks pakkuma võrdselt elamust nii kontsertesitluses kui marsruudil Tallinn-ostukeskus-lõpmatus autos CD kuulates.

Öise albumi esmaettekandele valib eelnevalt muusikat Aivar Tõnso ning esineb Arles Kangus & Udu.

Programm:

22.00 DJ Aivar Tõnso

23.00 Arles Kangus & Udu

00.00 Rainer Jancis albumi “Greedy Shopping Disaster” esitlus

01.00 DJ Aivar Tõnso

Piletid kohapeal 10 eurot, 22.00 – 23.00 8 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles