Imagine Dragons esmakordselt Eestis!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Worex Media Group - Imagine Dragons. Kontsert toimub Saku Suurhallis 29.01.2016
Worex Media Group - Imagine Dragons. Kontsert toimub Saku Suurhallis 29.01.2016 Foto: promo

Imagine Dragons esineb esmakordselt Eestis!

Tähelepanu! Esimesed 500 piletit Imagine Dragons kontserdile saavad Tallinn Concert Club klubiliikmed soodustusega – vaid 29 eurot!

Foto: promo

29. jaanuaril 2016 esinevad Saku Suurhallis alternatiivmuusika gurud – maailmatuntud ja armastatud bänd Imagine Dragons.

Nende laulud on kõikide Suurbritannia, USA, Kanada ja Euroopa riikide raadiojaamade TOPis. Imagine Dragons, kes teevad muusikat alternative rock, indie ja indie rock stiilis, esinevad esmakordselt Eestis oma "radioaktiivse" programmiga.

Poisid ei vaja arvatavasti tutvustamist, kuid uutele fännidele võime öelda, et Imagine Dragons on USA indie bänd. Bänd oli moodustatud 2008. aastal Las Vegases, Nevada osariigis. Hetkel kuuluvad bändi Dan Reynolds (solist), Wayne Sermon (kitarr), Ben McKee (bass), Daniel Platzman (trummid). Rahvusvaheline tuntus tuli bändile koos 2012. aastal ilmunud debüütalbumiga Night Visions.

Mõelge vaid, bänd on vaid viis aastat vana ja juba maailma tipus!

Vähesed muusikud suudavad end nii kiiresti tuntuks laulda. Imagine Dragons’i teine album Smoke + Mirrors, mis ilmus alles 2015. aastal, on juba World Billboard 200 ja ka Top Album Sales listis kuninglikul esimesel kohal.

YouTube’il on Imagine Dragons videosid vaadatud mitusada miljonit korda, rääkimata juba positiivsetest kommentaaridest ja like’dest. "Meie jaoks on see fantastiline näitaja, tunneme, et inimesed saavad meist aru ning liigume õiges suunas. Just need positiivsed sõnumid fännidelt ja laulude/ videote jagamised motiveerivad meid kirjutama aina rohkem uut materjali ja anda rohkem kontserte,"- ütlevad muusikud.

Enda teadmata on pea kõik meist kuulnud Imagine Dragons loomingut. Imagine Dragons on Hollywoodis eriti nõutud: "draakonid" on kirjutanud soundtrack palasid sellistele filmidele nagu "Transformers: Age of Extinction", "Iron Man 3", "The Hunger Games: Catching Fire", "The Perks of Being a Wallflower", "The Words", "The Incredible Burt Wonderstone". Arvutimängude fännid on samuti bändi loominguga tuttavad, sest Imagine Dragons laulud kõlavad sellistes mängudes nagu FIFA 13 ja Assassin’s Creed III.

Mõjukas USA ajakiri Billboard nimetas neid "kõige silmapaistvamaks uueks muusikanähtuseks", ajakiri Rolling Stone nimetas aga laulu "Radioactive" aasta kõige populaarsemaks rock-hitiks. Otse loomulikult võid arvestada sellega, et Eesti kontserdil esitab Imagine Dragons oma hiti "Radioactive". Laulu võib peeta bändi visiitkaardiks, sest vaid USAs müüdi laulu kahe miljoni koopia jagu.

Bändil Imagine Dragons on ainulaadne võime lisada dramaatilistele meloodiatele vürtsi järskude kitarride, trummide ja electro sound’ga. Just trummid on "draakonite" lauludes põhilüliks ja loovad igal bändi kontserdil plahvatusohtliku atmosfääri.

Ja kindlasti ära unusta enne kontserti anda bändile teada, et tuled kohale. Pärast Tallinna kontserti anna poistele ka tagasisidet ja postita pilte. On üsna tõenäoline, et saad Imagine Dragonsitelt ka vastuse oma postitusele. Muusikud on aktiivsed sotsiaalmeedia kasutajad ning on mitu korda öelnud, et see on suurepärane vahend fännide ja kuulajatega suhtlemiseks. Poisid on ka tunnistanud, et pärast igat kontserti kontrollivad Instagrami ja kontserdisaali hashtag’i kaudu leiavad pilte äsja mängitud kontserdist.

Tallinn Concert Club liikmed saavad pileteid osta tunduvalt varem. Klubiliikmetele algab piletite müük juba 1. mail 2015.

Igaüks võib saada klubi liikmeks. Pead vaid registreerima end kodulehel www.tcc.ee. Boonusena saad nüüd alati osta pileteid teistest varem ja soodushinnaga – elu ei saa enam paremaks minna!

Tähelepanu! Kampaania! Esimesed 500 piletit Imagine Dragons kontserdile saavad Tallinn Concert Club klubiliikmed soodustusega – vaid 29 eurot! Kiirusta ja saa osa sellest "radioaktiivsest" kontserdist!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles