Pildid ja video: Vene modellid pruunkaru embuses

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kes ütles, et modelliks olemine on lihtne.Venemaal Moskva lähedal asuvas metsast tehti fotosessioon, kus modellid pidid poseerima koos pruunkaruga.

Modellide kaaslaseks oli 18-aastane pruunkaru Stepan, kes kaalub 650 kilogrammi ja on 2,2 meetrit pikk, edastab metro.co.uk.

Fotograaf Olga Barantseva jäädvustas, kuidas modellid Maria Sidorova ja Lidia Fetisova olid karu käppade vahel ja süleluses.

Barantseva sõnul oli tema eesmärgiks näidata, et inimeste ja metsloomade vahel saab olla harmoonia.

Modellide ja karuga pildid on osa jahipidamise vastasest kampaaniast. Ühel pildil on modelli näha kandmas midagi, mis meenutab karusnahka. Ei ole aga teada, kas tegemist on päris- või kunstnahaga.

Stepani omanik Juri Pantelenko leidis haavata saanud karu, kes oli suremas ning lasi ta terveks ravida.

Panteleenko sõnul oli noorkaru emast lahus ning pärast ta ravimist ja inimestega harjumist ei oleks see karu metsikus looduses enam toime tulnud.

Karust on saanud «modell», kellega tehakse fotosid ning loom on üles astunud ka filmides.

Pantelenko kasutab Stepani tagajalgadele ajamiseks ta lemmikroogi, mozzarella juustu ja küpsiseid, et fotograafid temast hea pildid saaks.

«Koos karuga poseerimine oli huvitavam ja ärevust tekitavam kui ma arvasin. Sain tunda tõelist karu. Karu oleks pildistamise ajal võinud minuga teha, mida heaks oleks arvanud, kuid ta ei vigastanud mind,» lausus modell Maria Sidorova.

Lidia Fetisova lisas, et karule meeldis ta nägu lakkuda ning see oli ebatavaline kogemus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles