«Sipelgapesa» äratab huvi nii asukates kui väljaspool Eestit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Režissöör Vladimir Loginovi täispikk dokumentaalfilm «Sipelgapesa» piilub Lasnamäe hiiglasliku garaažikompleksi sisemusse
Režissöör Vladimir Loginovi täispikk dokumentaalfilm «Sipelgapesa» piilub Lasnamäe hiiglasliku garaažikompleksi sisemusse Foto: Plakat

Dokumentaalfilmi «Sipelgapesa» režissööri Vladimir Loginovi sõnul meeldis garaažikompleksi elanikele film väga ning nii mõnedki käisid seda mitu korda vaatamas. Soome meedia tunneb huvi Lasnamäe garaažikompleksi siseelu näitava filmi vastu.

Filmi režissöör Vladimir Loginov veendus külastades garaažikompleksi, et seda on näinud paljud asukad ning film meeldis neile.

Samuti on film tekitanud huvi meie põhjanaabrites. «Just eile ilmus Soome suurimas päevalehes Helsingin Sanomat filmist suurem artikkel,» kommenteeris Vladimir Loginov. «Tundub, et soomlastele on teema hingelähedane ja mõistetav,» lisas Loginov.

Vladimir Loginov, kes käis Helsingin Sanomat ajakirjanikega garaažikompleksis, veendus, et filmimisest saadik pole midagi eriti muutnud. Siiski oli presidentide fotosid kollekteeriv garaažiasukas jõudnud vahetada Ukraina eelmise liidri pildi uue vastu. Nüüdsest on Toomas-Hendrik Ilvese, Aleksander Lukašenka ja Vladimir Putini kõrval Petro Porošenko foto.

Film jookseb Eesti kinolevis teist nädalat. «Sipelgapesa» treilerit on Youtube'i vahendusel näinud üle 30 000 inimese. Film on kinodes veel kuni nädala lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles