Teater NO99 kohvikus esineb 2. mail ektravagantne drag-queen Hard Ton

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Itaalia superstaar, ekstravagantne drag queen Hard Ton
Itaalia superstaar, ekstravagantne drag queen Hard Ton Foto: promo

Laupäeval, 2. mail toimub teater NO99 kohvikus järjekordne pidu sarjast «Disco Tallinn», mille peaesinejaks on Itaalia superstaar, ekstravagantne drag queen Hard Ton.

Juba kolmandat korda toimuv «Disco Tallinn» sai alguse korraldajate soovist taaselustada selle õige disco – nii muusika, ajastu kui atmosfääri kontekstis ning segada hulka veidi tänapäeva. Atmosfääri loomisele aitab edukalt kaasa toimumiskoht – NO99 teatri kohvik Tallinna südalinnas.
 
Täismajale läinud esimesed kaks pidu andsid selge signaali, et vajadus end igapäevasest, korduma kippuvast klubikultuurist välja rebida on olemas. Seetõttu on kolmanda sündmuse programm senisest uhkeim, mil peaesinejana lendab Veneetsiast kohale ekstravagantne, šokeeriv drag-queen Hard Ton. Tegemist on laulja ja DJ duoga, kes on tänaseks maailma lavadele juba mitu ringi peale teinud ning produtseerinud muusikat näiteks koostöös legendaarse Dimitri From Paris´ga.
 
Antud peo raames teeb comeback-etteaste teinegi duo – legendaarsest klubist Nightman tuule tiibadesse saanud salapärane DJ´de kooslus The Stomp Brothers. Neile sekundeerivad «Disco Tallinn» residendid Widenski ja Tom Lilienthal ning spetsiaalse disco-setiga üllatab Kyka.
 
Uksed avatakse 22.00. Piiratud kogus pileteid on eelmüügis Piletimaailma müügipunktides ja Teater No99 kassas hinnaga 8 eurot. Kohapeal vahemikus 22.00-24.00 on pileti hinnaks 10 eurot, alates südaööst 15 eurot. Kes soovib end erilisemalt tunda, saab broneerida mugavamaks olemiseks ka laudu aadressil kohvik@no99.ee või telefonil 6 605 051
 Facebooki üritus siin.
 
Vaata esimese Disco Tallinn aftermovie't!

disco from Trenni on Vimeo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles