Mehed ja naised värvivad Bruce Jenneri toetuseks küüsi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner. Nüüdseks ka naisena avalikkuse ette astunud Jenner liitus seejärel ka Twitteriga ning jõudis koheselt ka Guinnesse rekordite raamatusse.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner. Nüüdseks ka naisena avalikkuse ette astunud Jenner liitus seejärel ka Twitteriga ning jõudis koheselt ka Guinnesse rekordite raamatusse. Foto: SCANPIX

Kümnevõistluse olümpiavõitja ja teletäht Bruce Jenner rääkis eelmisel nädalal eetrisse läinud avameelses intervjuus esmakordselt, et tal on käsil soovahetus.

Diane Sawyeri läbi viidud emotsionaalne intervjuu oli ülipopulaarne - seda vaatas telerite vahendusel üle 16 miljoni inimese. 

65-aastane Jenner tunnistas, et ta hakkas end naiseks riietama juba kaheksa-aastaselt ning ta on sisimas end alati naisena tundnud. Soolise identiteedi küsimus on tema jaoks alati väga raske olnud ja ta on kaalunud isegi enesetappu.  Praegu on Jenner hormoonravil ning ta ei välista, et võib tulevikus soovahetusoperatsioonile minna.

Sotsiaalmeedias avaldavad Jennerile julge ülestunnistuse eest toetust nii mehed kui naised, kes postitavad pilte oma värvitud küüntest, lisadeks märksõnaks #PaintYourNailsForBruce.

Idee tuli Sydney raadiojaamalt KIIS 1065 ning kui alguses värvisid küüsi vaid mehed, siis varsti ühinesid nendega naised.

Solidaarsuse sümboliks valiti küünelakk seetõttu, et Jenner tunnistas Sawyerile antud intervjuus, kui väga ta soovib, et ta võiks «küünelakki kanda nii kaua, kuni see kooruma hakkab.» Paljude arvates on südantmurdev, et ta ei saanud pikka aega teha midagi nii lihtsat.

A photo posted by KIIS 1065 (@kiis1065) on

A photo posted by @dregane on

A photo posted by Ben Wood (@benwood01) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles