Anu Saagim leidis Pärnumaalt veidi räsitud koduperenaise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim leidis Pärnumaalt veidi räsitud koduperenaise, kellest Zenja Fokin võlub Port Arturi kaubanduskeskuses välja särtsaka daami.
Anu Saagim leidis Pärnumaalt veidi räsitud koduperenaise, kellest Zenja Fokin võlub Port Arturi kaubanduskeskuses välja särtsaka daami. Foto: PortArtur

Anu Saagim leidis Pärnumaalt veidi räsitud koduperenaise, kellest Zenja Fokin võlub Port Arturi kaubanduskeskuses välja särtsaka daami.
 

Tänane Stiilipäevik on justkui piitsahoop hooletutele koduperenaistele!

Pärnumaa koduperenaine Õnne(35) on tegus noor naine. Kolm last, suur majapidamine, aed ja tuhat muud toimetust röövivad kogu tema aja. Kodus olles on aga ääretult lihtne ennast ära unustada ja peeglist mööda vaadata!

Väike piitsahoop Stiilipäeviku bravuuritar Anu Saagimilt ja päev koos stilist Zenja Fokiniga toovad koduperenaise oma mugavustsoonist välja!

Lohakat koduperenaist stiilseks naiseks muuta ei ole proffidele mission impossible!
Ja Õnne on jälle särav ja õnnelik!

Stiilipäevik valis Port Arturis välja selle sügise kõige kuumemad moetooted kaunitaridele ja bravuuritaridele.

Zenja Fokinilt kõrged stiilipunktid saanud pluusid, seelikud, mantlid, jalatsid, ehted, kotid ja vööd leiab Port Arturi kauplustes üles kollaste Stiilipäevik soovitab märkide järgi. Stiilipäeviku soovitusi saab näha ka Port Arturi kodulehe galeriis.

Stiilipäevik soovitab ABC Kinga, Trendexpressi ja Walkingi saapaid, Trendexpressi tenniseid, BRA pesu, Code´i ja Linda käekotte, DenimDreami ehteid, GoldTime´i käekellasid, Instrumentarium Optika prille, Nahamaailma ja Protteni mantleid, PTA jakke, pluuse ja kampsuneid, Protteni seelikuid ja särke, Seppälä tuunikaid, jakke ja aksessuaare, LiVo suka- ja sokipoe mustrilisi sukkpükse ja legginseid, Apteegist Liotoni jalageeli, julgete kirjadega t-särke T-särgipoest ning Terranova kampsuneid ja kardigane.

Muutuja jumestuse tegi Maarja-Liisa Kallit ja soengu Tõnu Viik Di Elly salongist.

 

Stiilipäevik on TV3 eetris täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles