«Tants Rambivalguses» ootab sel nädalal castingutele Pärnusse, Tartusse ja Tallinnasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tants Rambivalguses»
«Tants Rambivalguses» Foto: promo

Juba kolmapäeval, 29.aprillil on uue televõistluse «Tants Rambivalguses» eelvoor tiimiga Tartus osavaid tantsijaid küttimas.

«Tants Rambivalguses» on sügisel eetrisse jõudev telesaade, mis toob vaatajani Eesti parimad profitantsijad ja tutvustab erinevate tantsustiilide ilu ja võlu. Saated täis ärevust, draamat ja enneolematuid etteasteid, nii Eesti, kui ka maailmakuulsaid koreograafe, pinget, rõõmu ja võidujanu jõuavad televaatajate ette alates septembrist.

Foto: Erakogu

Prooviesinemised said alguse Kuressaarest, seejärel olid Narvas ja Jõhvis. Järgmisena liigub «Tants Rambivalguses» meeskond saate kandidaate valima Pärnusse 28.aprillil, Tartuse 29.aprillil ning prooviesinemised lõppevad Tallinnas 30.aprillil.

Just praegu on viimane hetk võistlusele registreerimiseks. Registreeruda saavad kõik huvilised siin.

«Tants Rambivalguses» on ainulaadne saateformaat, mis sisaldab maailma tuntuimate tantsusaadete elemente kui ka enneolematuid aspekte ja lahendusi. Kogu projekti on tegijate sõnul kaasatud suur ja professionaalne meeskond, kus on nii kogenud asjatundjaid kui ka mitmeid uusi talente.

Tutvu ka «Tants Rambivalguses» Facebooki lehega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles