Vaata: Semy avaldas teise soolosingli ning oma esimese muusikavideo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik ja produtsent Semy
Muusik ja produtsent Semy Foto: Facebook

Laulja ja produtsent, Semy, on viimase 6 kuu jooksul olnud muusikaliselt äärmiselt produktiivne. Olles ohtralt teiste muusikutega koostööd teinud, avaldas mees lõpuks oma esimese singli ja muusikavideo.

Foto: promo

Oma talenti ja häält on ta laenanud Semy selliste räppartistide paladesse nagu Okym, Tiiu ning Suur Papa. Väga suur roll on tal ka oma sõbra ja kolleegi, Lauri Pihlapi maikuus ilmuva teise sooloalbumi valmimisel. Mees on plaadil esindatud heliloojana, kaasprodutsendina, miksijana ning loomulikult ka vokalistina.

Semy pole aga oma soolokarjääri unarusse jätnud. Möödunud aastal ilmunud debüütsingel «Siia jõudsin» on lõpuks saanud väärilise järje.

Uus soolosingel kannab pealkirja «Siis kui peab» ning palaga tuleb kaasa ka Semy esimene muusikavideo sooloartistina.

«Lugu räägib mehest, kes on emotsionaalselt omadega ummikus. Ta on segaduses,» räägib laulja ja loo autor värske singli kohta.

«Loo sõnad kirjutasin koos sõbra Maanus Masinguga, kes on ühtlasi ka video režissöör,» ütleb Semy ning lisab, et tekst sündis suhteliselt kiiresti koos laulu kuulates ning sellest inspiratsiooni ammutades.

«Laulu teksti võib iga kuulaja tõlgendada omamoodi. Video toob vaatajani kontseptsiooni, kus mees maitseb maagilist jooki, mille mõju viib ta eneseotsinguteni, rändama oma mõtetes erinevatesse kohtadesse, kus püüab leida kaotatud ennast,» seletab Semy laulu ning video sisu.

Operaatoriks õppiva Masingu jaoks on tegu tema esimese muusikavideoga. Kontseptsiooni töötas ta välja koos Semyga ning ka ise tantsukool Semiir tantsjate ridadesse kuulunud Maanus kaasas tempoka loo videosse 25 Semiiri andekat tantsijat.

Semy kinnitab, et «Siis kui peab» ei jää kindlasti tema ja Maanuse viimaseks koostööks. Ideid on meestel palju ning juba lähitulevik tõotab tuua uusi ning põnevaid projekte.

Semy singel «Siis kui peab» on müügil iTunes'is ning muusikavideo saadaval YouTube'is.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles