Stigi lemmikautoks osutus Toyota Aygo

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stigi lemmikautoks osutus Toyota Aygo
Stigi lemmikautoks osutus Toyota Aygo Foto: SCANPIX

Menusaate «Top Gear» tegelase Stigi, kes tegelikult on võidusõitja Ben Collins, lemmikautoks osutus Toyota Aygo.

35-aastasele Collinsile hakkas see odav auto meeldima pärast seda, kui ta oli masina «autojalgpallis» üsna sodiks sõitnud, kirjutab The Telegraph.

«Toyota Aygo on auto, millega mul on kõige lõbusam olnud, kuna sellega sai jalgpalli mängitud. See auto sõitis edasi isegi siis, kui selle osad hakkasid küljest kukkuma. Masin pidas ikka tõelisele katsumusele vastu,» selgitas mees.

Collinsi sõnul olid ka teised Toyota Ayot katsetanud võidusõitjad samal arvamusel, et tegemist on odava ja vastupidava masinaga.

Collins jätkas, et «Top Gearis» oli ta kõige meeldejäävam kogemus Bugatti Super Sports autoga.

Kui Toyota maksab umbes 10 000 naela (183 000 krooni), siis Bugatti Super Sportsi hind on 630 000 naela (11,5 miljonit krooni). Viimane suudab sõita kuni 440 kilomeetrit tunnis.

Collins peab kõige viletsamaks autoks aga Rootsi Koenigsegg sportautot, sest see on ainus, millega ta «Top Gearis» õnnetusse sattus.

«Samas oli see ka meeldejääv, kuna seda juhtida oli keeruline. Tegemist on väga agresiivse, jõulise ja kalli masinaga,» selgitas sõitja.

Koenigseggi hind on umbes 415 000 naela (7,5 miljonit krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles