Nõia-Ints: peksmisvideo oli kättemaks Reporterile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu
Anu Saagim sai sünnipäevaks Nõia-Intsu Foto: Karli Saul

Nõia-Ints peksis tänaval tuttavalt võlga välja! Sellise pealkirjaga videolõik läks üles eilses Kanal 2 uudistesaates Reporter.

Kanal 2 saatest «Selgeltnägijate tuleproov» tuntud Indrek Leibur ehk Nõia-Ints peksis Tallinnas tuttavat meest ning eksvangist meediatäht tunnistas teo ka ise üles, vahendas Reporter.

Elu24ga võttis peale kaklusvideo avalikustamist ühendust Nõia-Ints ja teatas, et tegu oli ninanipsuga kergeusklikele reporteritele Kanal2st.

Nõia-Ints: Tegelt oli see lõik meie filmi  promo. See oli väike osa, kus oli kakluse stseen. Ma just spetsiaalselt ajasin sellist iba Reporterile, et meil oli sõpradega mingi võla jama, jne. Lollid ei viitsinud isegi neile saadetud videot korralikult ülegi vaadata. Panid asja kohe kiiruga ja kontrollimata  üles.

Tegin sellega Reporterile tagasi, sest nemad tegid mulle ükskord ka ju selle mobiiltelefoni varastamise teemaga nii julmalt ära. Olen siiani pahane nende peale! Nägin esimest korda, et teiselt osapoolelt ei võetud tõe väljaselgitamiseks kommentaari.

Mind laimati võõra vara omastamises Rahvusraamatukogus ehk siis mingit jama ajas suust välja mingi eksvang Valian Vahter, kes tundis mind vanglapäevilt ning kaebas Reporterile, et ma olevat raamatukogus pihta pannud tema mobla. Bulls shit!

Aga jah, mul on teoksil ühe lühifilmi võtted ja juba reedel on selle materjali ülevaatus ning saame teada täpsemalt, mis ja kus seda tulevikus näitama hakatakse. Seniks edu kõikidele minu fännidele!

Vaadake uuesti ka seda Reporteri videot ja lollilegi on selge, et tegu on lavastusega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles