Peeniseta mees on maganud 100 naisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Wardle
Andrew Wardle Foto: Vida Press

Manchesterist pärit mees on maganud üle saja naisega, ehkki tal pole peenist.

40-aastane Andrew Wardle räägib oma elust TLC saates «The Man With No Penis», milles saab näha, kuidas ta oma perele ja sõpradele tõe avaldab. Uudisest kuuleb ka tema pikaaaegne tüdruksõber Fedra.

Kaheteist kuu jooksul filmitud materjalist selgub, et Andrew sündis munanditega, kuid ilma peeniseta. Ta seletab ka, kuidas ta on suutnud seda oma sadakonna voodipartneri eest varjata.

«Olen tõde rääkinud neist kõigest viiendikule. Uuele kallimale on seda olukorda raske selgitada, ehkki mõned neist on olnud selles osas väga kenad. Kuid ühe korra löödi mind näkku, kui sellest tüdrukule rääkisin,» ütles Andrew. «Ilmselt sai ta vihaseks, kuna olin talle valetanud. Paraku pole see asi, mida esimese asjana öelda.»

Nüüd, pärast aastakümnete pikkust varjamist, otsustas Andrew tõe paljastada: «Mul sai salatsemisest kõrini.»

Mees loodab ka operatsioonile, millega üritatakse talle ehitada uus funktsioneeriv peenis, kasutades käest võetud nahka, veresooni ja närve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles