Kuus rabavat asja, mis selgusid naiseks muutunud Bruce Jenneri intervjuust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bruce Jenner rääkis esimest korda soovahetusest
Bruce Jenner rääkis esimest korda soovahetusest Foto: SCANPIX

Kümnevõistluse olümpiavõitja ja teletäht Bruce Jenner rääkis Diane Sawyerile antud intervjuus esimest korda avalikult oma soovahetusest.

Ajakiri People pani kirja reedel eetris olnud intervjuu kuus põnevamat detaili.

1. Jennerile meeldivad jätkuvalt naised, kuid hetkel on ta aseksuaalne. «Ei, ma ei ole gei. Nii palju, kui ma tean, olen heteroseksuaal. Ma pole kunagi mehega maganud. Olen alati olnud abielus ja lapsi kasvatanud.» Armuasjade kohta ütles ta hiljem: «Nimetagem mind aseksuaaliks. Vähemalt praegu. Jah, järgmisel aastal õpin ilmselt palju.»

2. Kris Jenner, kellega Bruce oli abielus 22 aastat, teadis, et mehele meeldib naiserõivaid kanda. Bruce hakkas hormoone võtma 80ndatel ja tema hinnangul oli tal rinnasuurus 36B. Ta rääkis Krisile, et ta kannab kodus naiserõivaid. «Ma tegin seda asja väiksemaks, kui see oli. Kui armastad kedagi, et taha sa talle haiget teha.» Seks Krisiga oli Bruce'i sõnul «üsna hea». «Armastasin Krisi. Mul oli temaga imeline elu. Õppisin temalt palju.»

3. Bruce on jätkuvalt vabariiklane ja usklik. «Ma olen pigem konservatiiv,» ütles ta. Samas tahab Bruce oma looga tõsta inimeste teadlikkust ja sallivust. «Mul on tunne, et ehk ongi see mu elu eesmärk. Selleks Jumal mind lõigi, et selle teemaga tegeleda.»

4. Ta kaalus enesetappu. Kui kaamerad tabasid ta eelmisel aastal minemas kõrisõlme vähendamise operatsioonile, kartis Bruce, et saladus tuleb avalikkuse ette varem, kui ta selleks valmis on. «Sel ööl mõtlesin, et kõik on läbi. Kõndisin toas edasi-tagasi ning mu süda peksis meeletult. Mõtlesin, et kõige lihtsam oleks praegu teise tuppa minna ja relv võtta. Siis lõpeks valu ja oleksin paremas kohas. Siis otsustasin, et ei tee midagi sellist. Ma tahan teada, milliselt see lugu lõpeb.»

5. Ta valis välja uue nime ja kaalub soovahetusoperatsiooni. Jenner ei öelnud, milline tema uus nimi on, kuid kinnitas, et meedia läheks sellest hulluks. Ta ütles, et ta on hormoonravil ja kaalub tulevikus edasisi füüsilisi muutusi. 

6. Kuidas reageerisid Kardashianid? Khloel oli teadmisega raskem toime tulla. Kõige aktsepteerivamad olid Kim Kardashian West ja tema abikaasa Kanye West. Kim oli ka see, kes Bruce'i naiseriietes nägi. Bruce hakkas õe riideid kandma kaheksa või üheksa aasta vanuselt, kuid varjas seda aastaid. Kim on valmis kasuisa naiseks muutumise teel aitama, öeldes: «Sa pead hea välja nägema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles