ETV2 toob ekraanile Urmas Oti säravad intervjuud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Ott
Urmas Ott Foto: ERR

Sel pühapäeval meenutab ETV2 teemaõhtuga säravat telesaatejuhti Urmas Otti ja toob ekraanile terve rea intervjuusaateid, kus saab nautida Oti suurepärast intervjueerimisoskust ja omalaadset karismat.

Urmas Ott salvestas teles töötatud aastate jooksul rohkesti persooniintervjuusaateid ning neist nii mõnigi jõuab nüüd taas ekraanile.

Urmas Oti 60. sünniaastapäevale pühendatud teemaõhtu saab alguse pühapäeval kell 20.00. Siis jõuab ekraanile «Urmas Ott ja teised. Viimane saade», kus Oti endised kolleegid meenutavad teda kui isiksust ja töökaaslast.

Kell 21.00 saab aga näha saadet «Carte blanche: Jaan Kross». Saates vesteldakse kirjandusest ja Eesti ajaloost.

Kell 22.00 võtab eetrijärje üle saade «Tarmo album: Urmas Ott» ning selles saates kuuleb lisaks headele mõtetele ka mõnusat muusikat.

Kell 22.30 on vaatajate ees saade «Carte blanche: Lia Laats».

Teemaõhtule paneb punkti kell 23.35 algav saade «Trikoloor: Lennart Meri». Vabariigi president Lennart Meri võtab intervjuus Urmas Otiga kokku lõppeva 1996. aasta. Intervjuu salvestati Kadrioru lossis 17. detsembril 1996.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles