Galerii: United Motorsi täielikult uuendatud peahoone pidulik avamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti üks juhtivaid autofirmasid United Motors otsustas vaatamata heitlikele arengutele automüügiturul investeerida tegevuse laiendamisse. Ettevõtte tugev tooteportfell ning hea kapitaliseeritus annavad eelduse jõuliselt arendada oma teenuste valikut, juurutada uued teenindusstandardid ning kindlustada veelgi turupositsiooni.

Foto: Viktor Burkivski

United Motorsi Tallinna autokeskuse laiendus on selle tulevikku suunatud otsuse esimene nähtav tulemus. BMW ja MINI Tallinna esinduse kogupind suurenes 1500 ruutmeetri võrra.

Tänu sellele sai BMW oluliselt uuendatud müügisalongi, paremad tingimused hoolduse ja remondi ning muude tugiteenuste pakkumiseks, samuti BMW mootorrataste ja kasutatud sõidukite müügiks.

Foto: Viktor Burkivski

Lisaks sai ka MINI endale nüüd päris oma kodu. Uue üksusena alustas tööd BMW i-autode ehk elektriautode teenindus. United Motorsi arendusse tehtav investeering ulatus 1,5 miljoni euroni.

Foto: Viktor Burkivski

United Motors kutsus oma lojaalsed kliendid ja koostööpartnerid uuendatud peahoone pidulikule avamisele neljapäeval, 23. aprillil, Paldiski mnt 108, Tallinn.

Foto: Viktor Burkivski

Avamisel osalesid muuhulgas esmakordselt Eestit külastavad BMW Grupi tippjuhid, teiste seas BMW Euroopa regiooni juht dr Nicolas Peter, samuti BMW Põhjamaade ja Balti regiooni juhid.

Foto: Viktor Burkivski

Maja avati spetsiaalselt selleks õhtuks loodud multimeedia etendusega. Lisaks esitleti  uusimaid BMW ja MINI mudeleid: BMW X6 M ja X5 M, uut BMW 1. seeriat ning uut viieukselist MINI, samuti uusi BMW mootorrattaid.

Foto: Viktor Burkivski

Muusikalist meelelahutust pakkusid Liisi Koikson ja Vaiko Eplik.

Vaata pildigaleriid ja videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles