Club Privé tähistab täna teist korda sünnipäeva

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Felix Da Housecat
DJ Felix Da Housecat Foto: promo

Jaanuaris õige sünnipäeva tähistamise puhuks külla kutsutud DJ Felix Da Housecat kahjuks ei jõudnudki Tallinnasse, kuna tema elukaaslasel tekkis Londoni lennujaamas tõsine terviserike. Täna on aga see päev kui sama esineja on juba astunud Chicagos lennukile ning jõuab kindlasti Tallinnasse. Üritus saab alguse verivärskes baaris nimega MONO!

2001. aastal ilmus Felix da Housecat'i album «Kittenz and thee Glitz», mis keeras kogu tantsumuusika maailma külili! Tänaseks väga nimeka Miss Kittin'iga salvestatud lood Silver Screen ja Madame Hollywood taas-käivitasid toona väljasurnud 80ndatest inspireeritud synth-pop suuna klubimuusikas. Mõlemad lood on raudselt kinnitanud oma kohad klubimuusika kuldvaramus.

Foto: Privé

20 aastat kindlameelsust ning võimekust ennast muuta ja taasavastada on tänaseks Felixile toonud Grammy nominatsiooni, koostöö artistidega nagu Madonna, Garbage, New Order, Giorgio Moroder ning esinemised kõigis maailma nurkades parimates klubides ning festivalidel.

Sündinud 1971. aastal Detroidis, üles kasvanud Chicago lähistel, oli kõige suuremaks Felixi mõjutajaks tema saksofonistist isa, kes tutvustas talle 70ndate Funki ja souli, artiste nagu Stevie Wonder ja Earth, Wind & Fire. Felix alustas muusika produtseerimist ja väljastamist aastal 1993. Nagu kassid ikka, kukuvad nad käppadele, nii oli ka tema esimeste lugudega, mis said väga populaarseks ilumudes techno plaadifirmade Guerilla ja Bush alt.

Foto: Club Privé

Mono on Club Privé meeskonna uus ettevõtmine, baar, mis asub kohe Vabaduse risti kõrval, legendaarse Varblase väliterrassi all. Asutus on avatud iga päev alates 18.00 ning kõik kes reedel ja laupäeval enne südaööd on sisse astunud, pääsevad tasuta otse klubisse Privé.

Lisainfo Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles