Dimitri Demjanov rõõmustab lahkumineku üle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dimitri Demjanov on külastanud mitmeid maailma kalleimad restorane, kuid tema sõnul saab eesti köögile olulisest räimest valmistada väga hõrke roogi. «Jaapanlased ütlesid, et oleks see kala nende vetes, siis oleks nad sellest hõbedast ammu kulla teinud.»
Dimitri Demjanov on külastanud mitmeid maailma kalleimad restorane, kuid tema sõnul saab eesti köögile olulisest räimest valmistada väga hõrke roogi. «Jaapanlased ütlesid, et oleks see kala nende vetes, siis oleks nad sellest hõbedast ammu kulla teinud.» Foto: Liis Treimann

Meie tuntud staarpeakokk Dimitri Demjanov läks hiljuti oma noorest kaunist elukaaslasest lahku ja see pole tema jaoks üldse kurb uudis, kirjutab Naisteleht.

Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Dimitri ja noorukese Eneli teed on tänaseks lahku läinud.

Dimitri: Jah, oleme lahus. Ja see pole üldse mingi kurb uudis! See on rõõmus uudis meile mõlemale, me oleme mõlemad õnnelikud. Sõpradena elasime koos ja sõpradena ka lahutasime.

Me oleme õnnelikud, kuigi vanusevahe oli mei suur. Me pole presidendi tasemel lahutajad ega taha ka kuulutada, et olen nüüd vaba ja saadaval.

Palju õnne Dimitri!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles