Eesti Meelelahutusauhindade rahvahääletus on alanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Meelelahutusauhinnad 2015
Eesti Meelelahutusauhinnad 2015 Foto: Promopilt

Täna kuulutab Eesti enim loetud ja müüdud ajakiri Kroonika oma veebilehel välja selle hooaja 9 meelelahutusvaldkonna kategooriat, mille võitjad valib juba kolmandat korda Eesti rahvas. Hääletustulle astuvad tuntuimad raadiohääled, telesaatejuhid, armastatuimad seriaalinäitlejad ja telesarjad, meelelahutussaated ning 2015. aastal enim naeru pakkunud meelelahutajad!

Kroonika korraldab Eesti Meelelahutusauhindade valimist ja suursugust punase vaiba galat kolmandat aastat ja see on juba võitnud rahva seas tohutu populaarsuse – eelmisel aastal anti oma lemmikute poolt tervelt 175 000 häält!

Lisaks on glamuurne auhinnagala kujunenud meelelahutajate üheks oodatuimaks ürituseks, mida külastada. Peamine eesmärk on aga tunnustada neid tegijaid, kes igapäevaselt nii kaadri ees kui ka kaadri taga pingutavad, et meieni tuua parimat meelelahutust. Lisaks valib Kroonika toimetus ka sel aastal oma lemmikud kahes eraldi kategoorias, mille kroonijuveeliks on elutööpreemia laureaat. Eelmisel aastal võitis elutööauhinna grand old lady Ita Ever.

Foto: Viktor Burkivski

Esimeses voorus saab hääletada kuni 14. maini. Senikaua võib lisada hääletustulle ka oma lemmikkandidaadi, kui see nimistust peaks puuduma.

15. mail avalikustatakse igas kategoorias 3 enim hääli saanud nominenti, kelle tulemused nullitakse ning kes astuvad uuesti võistlustulle juba teises hääletusvoorus, mis kestab 26. maini.

Eesti Meelahutusauhindade teemantid selguvad 1. juunil hollywoodliku kuldajastu võtmes suurejoonelisel punase vaiba galal Estonia Ooperiteatris.

Anna oma hääl veebilehel! Hääletajate vahel loositakse välja luksuslik puhkus kahele, auhinnad Philipsilt, Magnumilt ja Olympic Casinolt ning eksklusiivsed VIP-kutsed galale.

Galast valmib hoogne telesaade, mille toob vaatajateni TV3.

Ja nüüd... palume hääletama!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles