Juba täna! Baltimaade suurim DNB Arena Show Tondiraba jäähallis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pendulum
Pendulum Foto: promo

Tondiraba areen on valmis ennast tõestama erakordse Arena Showga! Eestit on üle hulga aja külastamas kauaoodatud legend Pendulum koos Versega, kes on esinenud sellistel megaüritustel nagu Tomorrowland, Decibel, Electric Daisy jpt.

Tänast õhtut alustab pidudesari Hirmo Faktor koos Eesti parimaks plaadikeerutajaks hääletatud Kristjan Hirmoga. Peomeeleolu viib uuele tasemele top 1 dnb produtsendiks ja parimaks DJ-ks hääletatud Planeet. Lisaks kütavad maja kuumaks To-Sha ja Conflict.

Foto: Meisi Volt

Korraldajate sõnul on hoone ideaalne antud ürituse läbi viimiseks. Enne, kui sai otsustanud, millises kohas läbi viia Baltimaade suurim DNB üritus, sai läbi käidud kõikvõimalikud kohad ning valituks osutus aasta betoonehitise auhinna saanud Tondiraba. Antud hoones on ideaalne akustika ning muusikaline elamus on viidud tehniliselt maksimumini, sest antud hoones puudub pindadel peegeldus kaja tekkeks, kõik pinnad on isoleeritud ning see tagab parima helikvaliteedi.

Areen on ülesehitatud nii, et elamust saab nautida igast vaatenurgast ja nautida üritust täiel rinnal. Kõik liikumised on korraldatud nii, et kusagile ei tekiks järjekorda ja ohutus oleks tagatud maksimaalselt. Ürituseks on paigaldatud lisabaarid, kust saab vajadusel ilma järjekordadeta soetada meeldivat märjukest.

Külastajaid on ees ootamas 7 tundi muinasjuttulist DNB showd, millest räägitakse veel aastaid ning inimesed, kes ei võtnud antud üritusel osa, kahetsevad seda kindlasti.

Korraldajad soovitavad soetada pilet eelnevalt Piletilevist või Gateme’st, et üritusele kiiresti pääseda ja nautida iga minutit.

Baltimaade suurim Areena Show ootab pidulisi juba TÄNA Tondiraba Areenil!

See on võimalus saada osa selle aasta kõige uuenduslikuma tundega peost. 27 miljonit eurot maksma läinud hoone tahab näidata, et tal on ka teine pool. Piiratud koguses pileteid on saadaval Gateme´s ja Piletilevis.

Vaata ka kodulehelt.

    Daamid ja härrad, lubage esitleda:

    PENDULUM & Verse (AUS/UK)

    HIRMO FAKTOR

    - Kristjan Hirmo

    - Kert Klaus

    - Marc F & Artur F

    PLANEET & MC Jozels (audioplaneet, grind/r2)

    TO-SHA (tjuun in)

    CONFLICT

    Vanusepiirang: 18+

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles