James May välistas ilma Clarksonita «Top Geari» tegemise: see oleks nõme

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May kohtusid Clarksoni juures
Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May kohtusid Clarksoni juures Foto: Vida Press

Saatejuht James May välistas võimaluse, et nad teeksid Richard Hammondiga «Top Geari» edasi ilma Jeremy Clarksonita.

52-aastane staar ütles ajalehele The Guardian, et BBC oleks rumal, kui nad üritaks saadet jätkata «surrogaat-Jeremyga».

Tema kommentaarist võib järeldada, et kui BBC tõesti tahab «Top Geari» eetrisse jätta, juhib seda täiesti uus meeskond. Eelmisel kuul lõppesid kõigi kolme töölepingud.

«Mina ja Hammond koos surrogaat-Jeremyga... see lihtsalt ei töötaks. See oleks mannetu, või nõme, või kuidas need noored ütlevad,» sõnas May. «Seal peavad olema kõik kolm. Sa ei saa panna sinna surrogaat-Jeremyt ja eeldada, et asi läheb sama edukalt edasi. See oleks sunnitud. Ma usun, et nad pole nii rumalad, et nad seda üritaksid.»

May lisas: «See ei tähenda, et ma ei läheks kunagi tagasi. Tulevikus võime me kõik tagasi minna. Võibolla peame lihtsalt pausi. Ma ei tea. Ilma Jeremyta «Top Geari» teha oleks kuramuse karm otsus.»

Clarkson, May ja Hammond ning «Top Geari» peaprodutsent Andy Wilman kohtusid neljapäeva lõuna ajal Clarksoni juures ja rääkisid millestki kolm tundi. Wilman teatas mõned tunnid varem, et ta lahkub samuti BBCst.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles