Nõia-Ints peksis tänaval tuttavalt võlga välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused.
«Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Indrek Leibur on 16 aastat vangis istunud, aga need triibud näol on tal ilu pärast. Poksija Mike Tysonil on samasugused. Foto: AP, APF, REUTERS, PLANET PHOTOS, Mati Hiis / Õhtuleht, Arno Saar / Õhtuleht, Teet Malsroos / Õhtuleht

Kanal 2 saatest «Selgeltnägijate tuleproov» tuntud Indrek Leibur ehk Nõia-Ints peksis Tallinnas tuttavat meest ning eksvangist meediatäht tunnistas teo ka ise üles.

«Kuule jah, meil üks intsident oli, seal omavahel arvete klaarimine. Üks ei maksnud võlga ära ja siis läks meil madinaks,» ütles Indrek «Reporterile». Indreku sõnul saadi 25 000-kroonine võlg kätte ning nüüd on kõik korras.

Indrek vangiminemist ei kartnud, kuna tegemist oli tuttavaga, kes ei esitanud juhtunu kohta avaldust.

Vaata Reporter.ee videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles