Protestis esilinastus Lauri Tähe täispikk rulavideo «Hurraa»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Täht
Lauri Täht Foto: facebook.com

Eelmise aasta lõpupoole võis lisaks tavalisele joomaõhtule ka midagi vähe erilisemat kogeda: 20. detsembril esilinastus öölokaalis Protest uus Lauri Tähe täispikk rulavideo «Hurraa».

Foto: promo

 Miks «Hurraa»?

Kui mul pole mingisugune kontseptuaalne liin kahe silma vahele jäänud, siis suhteliselt kindlalt pärineb pealkiri videos esinevast tiblast, kes sedasamust rõõmuhõiset röögib. Võib-olla mõtlesin ma selle kõik praegu välja. Selgitan: Protestis linastunud teost näidati ainult kohapeal kaks korda. Kes olid seotud videoga (sõitjad, filmijad, jms.) pärisid autorilt limiteeritud koguses DVD. Kes kohale ei jõudnud ja ei osalenud produktsioonis, siis pean kurvastusega teatama, et see versioon interneti ei jõua mitte iialgi.

Kuid veel ei pea end kuuri taga maha laskma. Mõned päevad peale seanssi pakkus Lauri välja variandi, et ta annab raw failid ning me Kataloogis võime oma fantaasia järgi selle kokku monteerida. Neli kuud ning kuut erinevat versiooni hiljem on see valmis saanud.

Kuula soundtrack`i!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles