Galerii: Dom Party tõi kullapalaviku Teatrisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 17.aprillil ootas klubi Teater kõiki Dom Party «Gold» peole! Dom Party on kõige populaarsem klubi Teatri pidudesari, mis võlub külastajaid alati enda kütkestava show ja suursugususega. Seekordne pidu ületas eelnevaid: kohal oli rekordiliselt rahvast, kes koos säraküünalde valgel 20 ahvatleva kuldse Dom Party diivaga öö hommikusse saatsid.

Klubi Teater pakkus kuldehetes diivade kütkestavaid kehasid ning ahvatlevad kingitusi, mis said osaks pidulistele - Dom Party tõi tõelise kullapalaviku Teatrisse ja lõpmatuna näivad kullakarva šampanjaojad muutsid õhtu täiuslikuks. 
 

Dom Party «Gold» tõi lavale säravad tantsijad, kandmas kütkestavaid kuldehteid. Dom Party'ga koostööd tegev V&G Anton juveelisalong kinkis sel reedel ühele õnnelikule briljandiga kuldsõrmuse.

Klubis Teater toimus Dom Partyl kullasadu ning seda sõna otseses mõttes! Kuldhelbeid langes seekordsel Dom Partyl murdu ning kullaga mängimine sai sel ööl sootuk  uue tähenduse!

Sel reedel saab klubist Teater aga öise sensuaalsuse etalon, sest lavale astuvad kaunid diivad eksklusiivse pesukollektsiooniga «Pure Emotion» AB Fashion Design'ilt. Rohkem infot peo kohta siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles