Filmitegijad otsivad 90ndate interjööre ja autosid!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hendrik Toompere Jr
Hendrik Toompere Jr Foto: promo

Eeloleval suvel võetakse Lõuna-Eestis ja Tallinnas üles uus täispikk kodumaine tragikomöödia «Päevad, mis ajasid segadusse».

Foto: promo

Filmiga teeb lavastajadebüüdi Triin Ruumet, selle peaosades mängivad Hendrik Toompere Jr ja Juhan Ulfsak. Film jõuab ekraanidele märtsis 2016.

Filmi meeskond otsib võtete jaoks ehedaid 90ndate interjööriga kortereid, eramuid ja suvilaid, mis ei pea olema remonditud, vaid võiksid välja näha nii ajastutruud kui võimalik. Samuti otsitakse heas korras 90ndate autosid. Osalemissoovist palutakse teada anda aadressil

lokatsioon@kinosaurus.ee.

«Päevad, mis ajasid segadusse» tegevus toimub suvel 1997. Filmi peategelane on 27-aastane noormees nimega Allar, kes liigub ühelt südasuviselt Eestimaa peolt teisele, põrkudes kokku üha värvikamate tegelaste ja segasemate juhtumitega. Pingelised ja kohati isegi jaburad sündmused panevad Allari oma elu üle tõsiselt järele mõtlema ja ees ootab pöörane eneseotsing Eesti üheksakümnendates.

«Päevad, mis ajasid segadusse» lavastaja on Triin Ruumet, produtsent Maie Rosmann-Lill ja operaator Sten-Johan Lill. Filmis mängivad Hendrik Toompere Jr, Juhan Ulfsak, Jaanika Arum, Merle Palmiste, Taavi Eelmaa, Rasmus Kaljujärv jpt.

Filmi toodab Kinosaurus Film, selle valmimist toetavad Eesti Filmi

Instituut ja Eesti Kultuurkapital.

Lisainfo filmi kohta:

facebook.com/paevad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles