Stig Rästa: mul pole seda kuulsust vaja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovsiooni eelpidu klubis W.
Stig Rästa kaunitaride piiramisrõngas
Eurovsiooni eelpidu klubis W. Stig Rästa kaunitaride piiramisrõngas Foto: OGAE Estonia / Kristjan Lepp

Maikuus Viinis Eestit kuulsal Eurovisiooni lauluvõistlusel koos Elina Borniga esindav Stig Rästa kuulsust väga oluliseks ei pea.

Muusik, laulukirjutaja ja laulja Stig Rästa rääkis ajakirjas Anne & Stiil, et algul on tuntusega nii, et kui alustada bändis mängimist ja muusikategemist, siis kedagi ei huvita väga, kes loo kirjutanud on ja au ja kuulsus saab osaks ikka lauljale.

«Ja no las saab, mul pole seda kuulsust vaja,» teab Stig kindlalt. «Mulle on kõige tähtsam, kui mulle jagavad tunnustust minu jaoks olulised inimesed.»

Kuulsusega paistab Stig olevat täitsa hädas. Näiteks inimesed, kes liiga pikaks tänaval teda jälgima jäävad, tekitavad mehes tunde nagu ta oleks neile midagi võlgu - kas selgituse või hea koha Erurovisioonil. Poes käies katsub mees alkoholi, sigaretid ja transrasvad korvi põhja laduda ning tervislikud tooted peale (need lendavad pärast prügikasti, muide).

Foto: Viktor Burkivski

Kuulsuse heaks küljeks nimetab mees seda, et saab tasuta asju ja saab olla ka teistele abiks, kas siis rahaliselt või moraalselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles