Hiinas tappis kaheaastane laps kogemata oma ema

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Hiinas Zhejiangi provintsis Ningbos hukkus liftišahti kukkunud naine, kes võis sinna sattuda oma väikese poja tõttu.

45-aastase Xie Hong Fengi surnukeha leiti korrusmaja liftišahti põhjast, edastab news.com.au.

Uurimine näitas, et juhtumitejada sai alguse kui naine läks prügi prügikasti viima ning tal kukkusid võtmed lifti juurde.

«Ta oli prügi välja viimas kui ta kaotas võtmed ja palus abi. Ütlesin, et ma tõmban manuaalselt lifti korrus kõrgemale, et ta oma võtmed kätte saaks. Võtmed olid kukkunud lifti ja viienda korruse vahel asuvale kitsale alale,» selgitas majahoidja Yang Shao.

Yang lisas, et kui ta läks kontrollima, kas naine sai võtmed kätte, leidis ta eest vaid naise kaheaastase poja.

«Kui ma lapselt küsisin, et kus on ema, siis vastas poeg, et ema kukkus. Vaatasin siis liftišahti ja nägin selle põhjas naise surnukeha. Helistasin otsekohe politseisse,» lisas majahoidja.

Politsei sõnul ei ole majas paigas, kus õnnetus aset leidis, turvakaamerat ning selle tõttu ei saa olla kindel, mis juhtus.

«Lapse sõnul tõukas ta ema ja see võiski nii olla. Tegemist on siiski õnnetusjuhtumiga,» lisas politsei esindaja.

Naise abikaasa on juhtumi tõttu šokis.

«Minu jaoks on tegemist kahekordse õnnetusega, kuna mu naine on nüüd surnud ning on tõenäoline, et meie väike poeg on tema surmas süüdi, kuna ta võis ema kogemata tõugata. Naine kaotas tasakaalu ja kukkus liftišahti. Mu poeg peab selle taagaga elama kogu oma elu,» lausus 50-aastane Tang Hsieh.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles