Pidudesari Öötöö toob Tallinnasse esinema B.Bravo

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidudesari Öötöö toob Tallinnasse esinema B.Bravo
Pidudesari Öötöö toob Tallinnasse esinema B.Bravo Foto: promo

Juba homme, 24. aprillil, toimub lokaalis Kivi Paber Käärid järjekordne pidu Öötöö sarjast. Lisaks Öötöö resident-DJ-dele astuvad seekord lavale ka Californiast pärit B.Bravo ning Eesti folk hopi duo Leikki.

B.Bravo on pärit Kaliforniast ning üles kasvanud funkmeistrite Roger Troutmani, George Clintoni, Roy Ayersi, Herbie Hancocki ja hiphop produtsentide Dr. Dre, Battlecati ja J Dilla mõjutustega. Tema enda stiil ühendab elektroonilise muusika, funki, hiphopi ja r&b tantsu- ja bassimuusikaga.

DJ ja live-esinejana on B.Bravo lava jaganud artistidega nagu Chromeo, Dam Funk, Flying Lotus ning tantsutanud inimesi üritustel nagu näiteks SXSW, Snowglobe, Decibel Festival, Positivus Festival, HARD Los Angeles. 2010. aastal valis Red Bull Music Academy B.Bravo üheks Londoni akadeemia osalejaks ning toetab teda siiamaani kui edukat vilistlast.

Pärast kolmanda eduka EP «Kiss&Tell» ilmumist ühendas B.Bravo jõud kolleegist helivõluri Teekoga ning koos andsid nad välja «Starship Connection EP». 2013. aastal palus Bastard Jazz Records neil kahel kokku panna teise osa «Tempo Dreams» seerias, mis sai väga sooja vastuvõtu osaliseks.

Soojendusesineja Leikki näol on tegemist Eesti folk hopi duoga, kuhu kuuluvad vokalist/klahvpillimängija Kaja Kaus ja DJ/produtsent Lauri Täht. Leikki on eksisteerinud umbes kaks aastat, mille vältel on grupi loomingut lindistatud kodustuudios. Muusikat komponeerides kasutatakse sämpleid erinevatest jazz- ja folklugudest, kombineerides neid hiphopi, popi, rocki, indie ja Aafrika rütmidega.

Foto: promo

Lisaks mängivad muusikat Öötöö residendid:

JaanJaago

Kaspar Leivo

TSR

Pilet enne südaööd 5 eurot, hiljem 7 eurot

Vanusepiirang 18+

Vaata ja kuula:

Öötöö Raadio2's:

Igal kolmapäeval kell 20.00

101.6-103.6 Mhz

Öötöö Facebookis.

Kuula ka spetsiaalselt Euroopa miniturnee jaoks B.Bravo poolt välja antud uhiuut pala «Nights (Feel Like Getting Down)»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles