Merle Palmiste avaldas naiseliku nipi, kuidas tuju tõsta!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rollis: Merle Palmiste uus tegelaskuju Cändy Käbi
Rollis: Merle Palmiste uus tegelaskuju Cändy Käbi Foto: Annela Samuel

Näitleja Merle Palmiste teab, kuidas kosmeetikat kasutades oma tuju paremaks teha ja kuidas välja näha nagu miljon dollarit. Sellest kõigest rääkis naine blogile Stellarium lähemalt.

"Kui on paha tuju, teed meigi ja tuju läheb paremaks," ütleb näitleja Merle Palmiste, kelle jaoks on meik omamoodi võluvahend. Näitleja igapäevase meigirituaali juurde kuulub kevadel kergem ja talvel tihkem jumestuskreem - see on justkui riie, mis nahka kaitseb. Lisaks kasutab Merle enne kodust väljumist punast huulepulka ja ripsmetušši. Toodete juures ei mängi väiksemat rolli disain. Merle leiab, et täiuslikult disainitud huulepulgad, puudritoosid ja parfüümid loovad buduaariliku emotsiooni.

Kuid kõige tähtsam on Merle jaoks see, mis teistele nähtamatu: "Minu nõrkus on pesu ja lõhnad. Need asjad, mis on enda jaoks ja teistele peidus." Merlel on tegelikult kaks peeglilauda - üks kodus ja teine teatri garderoobis. See tähendab, et tema loendamatust parfüümikogust jõuab osa hoopis teatrisse.

Kuidas näha alati välja nagu miljon dollarit? Merle ütleb, et tema jaoks on selleks pikk uni ja hea tuju. "Viimane on kõige olulisem. Ilu algab seestpoolt."

Samas on Merle jaoks meik olnud alati tähtis. Tema põhjatu kosmeetikakoti sisu vaata SIIT.


 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles