Maastikumasinaga sõitnud lambakoer tekitas Šotimaa teel ummiku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lambakoer
Lambakoer Foto: SCANPIX

Šotimaa liiklusamet teatas Twitteris erakordsest juhtumist, milles lambakoer tekitas maastikumasinaga sõites kiirteel ummiku.

Šoti farmer Tom Hamiton läks eile hommikul kontrollima talle kuuluvat lambakarja Abingtoni küla ja M74 kiirtee vahele jääval karjamaal, edastab BBC.

 Nagu tavaliselt, hüppas Hamiltoni masinasse ka ta lambakoer Don.

Mees oli lambaid uurimas kui ta järsku märkas, et ta auto liigub sõites läbi tarandiku, mis oli tee ääres. Lambakoer Don oli ootamatuli liikuma läinud autos.

Koera autosõit lõppes siiski õnnelikult vastu ühte teepiiret. Hamilton ja kohale kutsutud politsei leidis koera vigastamatuna, kuid loom oli juhtunust šokis.

Uurimine näitas, et koer oli see, kelle tõttu auto liikuma hakkas, kuna käsipidur ei olnud enam peal.  Hamiltoni arvates ei parkinud ta autot korralikult.

Politsei arvates oli tegemist õnneliku õnnetusega, sest mitte keegi ei saanud vigastada.

Päris probleemivaba see juhtum siiski ei olnud, sest lambakoera seikluse tõttu seiskus M74 kiirteel liiklus.

Šotimaa liiklusametnikud kajastasid juhtumit Twitteris, kus olevat infot hakati lugejate poolt meelevaldselt muutma. Ühes sõnumis oli ära toodud, et lambakoer Don oli traktori roolis.

Lambakoer Donist kujunes Šotimaa sotsiaalmeedias uus ilming, mida agaralt jagati.

Twitteris kommenteeriti, et lambakoer autoroolis on üks kummalisemaid asju, millest seal teatatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles