Lapsepõlvesõber kaebas Mila Kunise kohtusse: sa varastasid Ukrainas mu kana!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mila Kunis
Mila Kunis Foto: SCANPIX

Lauljatar Kristina Karo, kes on enda väitel Mila Kunise lapsepõlvesõver, kaebas näitlejanna kohtusse, kuna samas linnas elamine tekitavat talle stressi.

Kristina väitel käisid nad Milaga Ukrainas koos esimeses klassis ja olid lahutamatud, kirjutab TMZ. 

Kõik muutus aga siis, kui Mila viskas pilgu peale Kristina lemmikkanale Doggie'le. Kristina väidab kohtuhagis, et ta armastas kana nagu koera - ja Mila samuti. Mila olevat tihti tema pool käinud, et kanaga mängida.

Ühel päeval aga Doggie kadus. Kristina väitel tunnistas Mila üles, et ta varastas kana ära, kuna Kristinal olevat terve kanafarm, kust endale lemmikut valida.

Kristina väidab hagis, et ta sai pärast seda närvivapustuse ja ta pidi teraapiasse minema.

Aastad möödusid, Mila kolis Los Angelesse ja temast sai suur staar. Kristina kolis samuti lõpuks Los Angelesse, et lauljakarjääri arendada. 

Mila läheduses elamine tõi esile aga kõik halvad mälestused. Kristina sõnul viisid kana varastavast Milast tekkinud mälupildid ta tagasi teraapiasse.

Kristina ütleb, et ta vajab psühholoogile maksmiseks raha ja pisut kahjutasu ka emotsionaalse stressi eest - kokku 5000 dollarit. Kristina sõnul takistab Mila tegu tal Ameerika unelmat jahtimast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles