Sharon Osbourne: rock'n'roll on surnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singer Ozzy Osbourne and his wife Sharon arrive at the 2015 Elton John AIDS Foundation Oscar Party in West Hollywood, California February 22, 2015. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES TAGS: ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTIES)
Singer Ozzy Osbourne and his wife Sharon arrive at the 2015 Elton John AIDS Foundation Oscar Party in West Hollywood, California February 22, 2015. REUTERS/Gus Ruelas (UNITED STATES TAGS: ENTERTAINMENT) (OSCARS-PARTIES) Foto: GUS RUELAS/REUTERS

Teletäht Sharon Osbourne arvab, et tõelisest rokkmuusikast on järel vaid tühi kest.

62-aastane staar manageeris pikka aega oma abikaasa Ozzy Osbourne'i karjääri ja tal on muusikaäris aastakümnete pikkune kogemus, vahendab Contactmusic.

Sharon ei ole praegu tegutsevatest rokkbändidest vaimustuses ja ta arvab, et selle muusikastiiliga on lõpp.

«Ma ei taha seda öelda, kuid ma kardan, et selle žanri suurkujusid oleme juba kõiki näinud. Ma jälgin ja otsin jätkuvalt - kus on selle žanri uus suur artist? Ma tõesti ei tea ühtegi. Minu arvates on sellest järel vaid kest. See on väga kurb,» ütles ta.

Sharoni hinnangul on uute rokkbändide suurimaks probleemiks see, et nad on liiga viksid ja viisakad ning ei tee midagi pöörast.

«Mu süda valutab selle pärast, sest see on alati mu ellu kuulunud. Kõik on liiga kenad ja viisakad. See on täiesti teistsugune maailm,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles