Maailma kauneim naine on Sandra Bullock

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika seltskonnaajakirjanduse lipulaev People kuulutas välja 2015. aasta kauneima naise, kelleks nimetati näitlejanna Sandra Bullock.

50-aastane Oscari-võitja ütles, et ta ei suhtu enda väljanägemisse eriti tõsiselt ja tiitlist kuuldes puhkes ta naerma, kirjutab People.

«Tõsiselt ka... Ma ütlesin lihtsalt, et see on naeruväärne,» ütles Bullock ajakirja fotosessioonil. «Ma pole sellest kellelegi rääkinud.»

Selle asemel on Sandra leidnud ilu oma viieaastase poja kasvatamises. Tema sõnul tuletab nende ühine elu pidevalt meelde, mis on tegelikult tähtis.

«Tõeline ilu on hääletu. Eriti meie linnas (Los Angeleses), kus on raske mitte öelda: «Oh, ma peaks selline välja nägema.» Ei. Ole parem hea inimene, hea ema, luba keegi järjekorras enda ette, kui tundub, et tal on kiire. Mina pean kõige kaunimateks neid inimesi, kes selle nimel ei pinguta,» sõnas Bullock.

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles