Emma Watson jäi «Harry Potteri» tõttu lapsepõlvest ilma

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emma Watson
Emma Watson Foto: AP / Scanpix

Näitlejanna Emma Watson, kelle karjäär algas 11-aastaselt «Harry Potteri» filmides mängides, usub, et noorena saavutatud kuulsus jättis ta ilma normaalsest lapsepõlvest.

18-aastane Watson, kes on osalenud kõigis võlurpoisi seiklustest rääkivates filmides, kasvas üles pideva avalikkuse tähelepanu all, kirjutab Femalefist.

«Mõnes mõttes on raske filmi keskel üles kasvada,» sõnas Watson. «Läbisin muutusi ja õppetunde täis eluperioodi avalikkuse tähelepanu all. Inimestel on veider arvamus, et nad tunnevad mind isiklikult, kuna nad on näinud mu muutumist tüdrukust naiseks, olgugi vaid kinoekraanil.»

Praeguseks on Watson õppinud kuulsuse varjukülgedega leppima.

«Õppisin palju uusi asju, kohtusin loendamatute eri kohtadest pärit inimestega ja sain uskumatuid kogemusi,» rääkis näitlejanna oma teismeliseeast. «See oli lihtsalt veidi teistsugune, aga sellest pole midagi.»

«Mõnikord soovin, et mu elu oleks lihtsam, aga ülejäänud ajal tunnen end maailma kõige õnnelikuma tüdrukuna. Lõppude lõpuks, kellel meist on normaalne elu?» lõpetas Watson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles